Met OKRA-Vuurtoren op bedevaart naar Lourdes

Met OKRA-Vuurtoren op bedevaart naar Lourdes

7 juni 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Van 18 tot 24 mei trokken heel wat OKRA-leden van de Vuurtorenwijk en van Bredene op bedevaart naar Lourdes. Hierbij een verslagje en enkele foto’s van voorzitter Ginette Beyen van OKRA-Vuurtoren.

Het plan was om in 2021 met OKRA naar Lourdes te gaan, dit werd echter verhinderd door corona, nieuwe plannen werden gemaakt voor 2022, maar ook dat kon niet doorgaan wegens te weinig belangstelling. De schrik voor corona zat er waarschijnlijk nog in.

Maar in 2023 konden we met 11 OKRA Vuurtoren-leden vertrekken. Om 6.30 u. konden we de bus op om rond 9 u. met de TGV te vertrekken naar Lourdes. Het werd een schitterende beleving, iedereen met zijn eigen intenties en gedachten. We hebben gebeden, gezongen, gepraat en geluisterd naar elkaar, onze medereizigers beter leren kennen en waarderen.

OKRA verdient een dikke pluim voor de goede organisatie, voor het vele werk voor, tijdens en na de reis, waarvoor onze oprechte dank. 
(Ginette Beyen)