Planningsdag PE Galilea Bredene-Vuurtoren

Planningsdag PE Galilea Bredene-Vuurtoren

30 juni 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op woensdag 16 juni zaten de teamleden gans de namiddag samen voor hun jaarlijkse planningsdag. We waren welkom op De Caproen (in Bredene-Sas) en wisselden eerst wat uit over de voorbije coronamaanden. We evalueerden de vele initiatieven die we toch nog konden opzetten voor onze mensen en pastoraal. Daarna gingen we over naar de officiële algemene vergadering van onze VZW en keurden daar de jaarwerking goed. Voor dat momentje kwam deken Antoon Wullepit met zijn assistent Bart ons een uurtje vervoegen. We eindigden met heel wat plannen te maken voor het komende jaar en de meest dringende puntjes te bespreken voor een nabije toekomst, die we weer helemaal zien zitten.

Het team van de Pastorale Eenheid Galilea op hun planningsdag (c) Kristine Verschueren