Chiro Nelle zamelde kledij in voor WereldMissiehulp

Chiro Nelle zamelde kledij in voor WereldMissiehulp

2 november 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 22 oktober (van 9 tot 16 u.) stond de leiding van Chiro Nelle paraat om mensen te ontvangen die oude kledij binnenbrachten voor het goede doel (WereldMissiehulp). Ook zondag 23 oktober (na de mis) kon dit ook. We zamelden zo’n 600 kg. kledij in… Mooi dat jonge mensen zich ook nog willen inzetten voor anderen, voor de armsten wereldwijd in het bijzonder…

Dit is Marthe. Marthe is de laatste tijd veel gegroeid, waardoor ze niet meer in haar kleren past. Marthe brengt haar oude kleren naar het WereldMissiehulp-inzamelpunt. Marthe geeft haar kleren een tweede kans. BE LIKE MARTHE!
(foto en tekst Kyran Raes)

VERKOOP CHIRO-UNIFORMEN

Op diezelfde dag was een andere ploeg van de leiding in het Chirolokaal bezig om uniformen te laten passen en te verkopen. Chirokledij in alle maten konden besteld worden en worden dan in de Banierwinkel te Brugge opgehaald en thuis bezorgd door de leiding.