Kermis op de Vuurtorenwijk

Kermis op de Vuurtorenwijk

8 juni 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Van vrijdag 17 tot vrijdag 24 juni is het weer Kermis op de Vuurtorenwijk en zijn er vele verschillende activiteiten en evenementen. De Werkgroep Vuurtoren coördineert alles en heeft een mooie en grote affiche gemaakt, terwijl de Handelaarsbond de rommelmarkt op za. 18 en zo. 19 juni organiseert.

Ook de St.-Antoniusparochie is op verschillende momenten van de partij, dankzij onze verenigingen en vele vrijwilligers…

Vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni (telkens van 9 tot 18 u.) en zondag 19 juni van 10.30 u. tot 18 u. is er in de St.-Antoniuskerk weer een fototentoonstelling: “Leven en werken op de Vuurtorenwijk van 1945 tot 2000”, een organisatie van het Foto-Archief Vuurtorenwijk (vrijwilligers uit het Davidsfonds Vuurtoren)

  • Vrijdag 17 juni zijn er om 14 u. in zaal Vuurtoren Kermisvolksspelen (organisatie OKRA Vuurtoren)

Zondag 19 juni (Kermiszondag) is er om 5.30 u. een dauwtrip (vertrek aan de St.-Antoniuskerk). Organisatie: KWB Vuurtoren. Van 7.45 u. tot 10.30 u. is er een gezellig ontbijt met (h)eerlijke producten in zaal Vuurtoren. Organisatie: Oxfam Wereldwinkel Vuurtorenwijk. Om 9.30 u. is er dan onze jaarlijkse Vissersmis in de kerk, met bloemenhulde, opgeluisterd door het St.-Antoniuskoor, het kinderkoor van OLVO en de Koninklijke Stadsharmonie Oostende en met medewerking van mensen uit de visserij, kinderen van het O.L.Vrouwecollege en K.W. Ibis. Van 11 tot 18 u. is er ook weer een stand van onze Oxfam-Wereldwinkel

Zondag 19 juni om 18.30 u. is er nog een Kermisbuffet in zaal Vuurtoren (organisatie Zaalcomité Zaal Vuurtoren).

  • Dinsdag 21 juni is er nog een Kermiskaarting om 14 u. in zaal Vuurtoren (organisatie OKRA Vuurtoren)