Vakantienamiddag bij OKRA-Bredene

Vakantienamiddag bij OKRA-Bredene

8 maart 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op dinsdag 21 februari mochten we een 60-tal leden ontvangen in De Caproen voor een boeiende infonamiddag rond de OKRA-reizen. Voorzitter Marnix heette iedereen welkom en in het bijzonder de groep mensen van OKRA-Vuurtoren. Elk kreeg een kop koffie of thee met een koekje. Vervolgens begon Hubert Martens, onze regioverantwoordelijke, met een voorstelling van de brochure met een ruim aanbod aan reizen. Na een kleine pauze nam Moniek Decru het woord met uitleg en een filmpje over de Lourdesreis. Dit is al lang geen klassieke bedevaart meer, maar een cocktail van Lourdes-ingrediënten met een eigen OKRA-touch. Verschillende geïnteresseerden schreven zich ter plaatse in. Verder had Lucretia het nog over onze dagreis op dinsdag 19 september, met een bezoek aan een koolzaadbedrijf en aan Brussel. Eind mei is er dan weer een driedaagse reis naar de Elzas. Na het informatieve gedeelte was het tijd om de inwendige mens te versterken met een ferme geroosterde ½ kip met 2 broodjes. En of dat smaakte! Wie het niet op kreeg, nam de rest mee naar huis. Het was weer een gezellige OKRA-namiddag met dank aan alle helpers. 
(Frieda Van Eenoo)