Vieringen aan de Visserskapel

Vieringen aan de Visserskapel

4 september 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zaterdag 31 augustus was het de laatste viering van deze zomer aan het kapelletje. Hierbij enkele sfeerbeelden van de vieringen tijdens deze mooie zomermaanden.

Weer een zomer, die voorbij is. Daarom maken we van de gelegenheid gebruik om de vrijwilligers te bedanken, die elke week op post waren: de banken afwassen, de eucharistie voor te bereiden en te verzorgen tot een aangename misviering. In het bijzonder willen we rustend priester Hubert Sergeant bedanken. Elke week was hij op post om voor te gaan in de viering, niet tegenstaande de verre afstand, het moeilijk verplaatsen en zijn hoge leeftijd. Een speciaal woordje van dank voor de persoon, die dagelijks komt het hek open en toe doen en die zorgt dat de grot met de kaarsen in orde blijft. Ook willen we de vele toeristen, die elke week aanwezig waren, zelfs in de regen, daarvoor danken en hopelijk allen een blij weerzien volgend jaar.
(André)

Een koor uit Izegem kwam eenmaal de viering opluisteren en dat viel heel goed in de smaak