Nieuwjaarsvergadering en bingo bij OKRA Bredene

Nieuwjaarsvergadering en bingo bij OKRA Bredene

7 februari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op 16 januari hielden wij onze jaarlijkse algemene vergadering. Een 70-tal personen waren hierop afgekomen. Voorzitter Marnix heette iedereen welkom. Een speciaal woordje was er voor Pol Vanderghote die stopt als teamlid. Hij werd hartelijk bedankt voor zijn jarenlange inzet, hij is zelfs nog voorzitter geweest. Een mand met verschillende soorten bier werd hierbij overhandigd. Ook zijn vrouw Lutgart werd in de bloemetjes gezet. Vervolgens gaf Eddy Platteeuw wat uitleg over de financiële toestand van OKRA Bredene. Ook de bestuursleden en hun functie werden voorgesteld. Lucretia Wastiels gaf wat uitleg over de tweedaagse reis naar de champagnestreek op 17 en 18 juni. Koffie en een ‘lukke’ werden rondgebracht. Het tweede deel van de namiddag was voorbehouden voor een heuse bingo die voor de eerste keer georganiseerd werd door Angela. Bij momenten was het wel wat chaotisch maar het was wel het proberen waard. Tegen de avond konden we onze honger en dorst stillen met een reuzekaasschotel met broodjes en een Leffe. Allez ’t was weer ambiance. Iedereen ging dan ook voldaan naar huis. Het opruimen van de tafels en de afwas werd goed opgevolgd. Aan alle helpers voor en na: hartelijk dank!  (tekst & foto’s: Frieda Van Eenoo)

Pol werd bedankt voor zijn jarenlange inzet als teamlid