De Sint op bezoek bij de kleuters van Sjoeboe!

De Sint op bezoek bij de kleuters van Sjoeboe!

3 december 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op 24 november kwam de goedheiligman langs op De Caproen om er een twintigtal kleuters te verrassen. De kinderen hadden een middag vol spel en plezier. Samen met sportpiet deden ze allerlei pietengymoefeningen om zo een echte zwarte piet te kunnen worden. Daarnaast mochten ze ook elk een schoentje maken waarna ze deze gevuld terug meekregen. Maar helaas was ‘Ozosnel’, zijn trouwe paard, ziek en kon hij de Sint niet naar Sjoeboe brengen. Sinterklaas moest helemaal met de bus komen zodat hij alle kinderen kon verwennen. Gelukkig vond Sinterklaas dat niet erg. Het was weer een geslaagde editie bij Sjoeboe. We kijken ernaar uit om Sinterklaas volgend jaar opnieuw te verwelkomen. Tijdens de krokusvakantie organiseert Sjoeboe opnieuw een kleuterkamp op De Caproen.

Meer over Sjoeboe vzw via https://animado.be/sjoeboe/