Reizen met Samana – infobeurs in zaal Vuurtoren

Reizen met Samana – infobeurs in zaal Vuurtoren

4 januari 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Mensen denken vaak dat ze niet meer kunnen reizen omdat ze hulpbehoevend zijn of moeilijk kunnen stappen, of omdat er een thuisverpleegkundige langs komt. Maar niets is minder waar! Als je met Samana op vakantie gaat, zijn er altijd twee verpleegkundigen mee die je medisch heel goed ondersteunen. Er is ook een heel team ervaren vakantievrijwilligers mee die het beste van zichzelf geven om je een fantastische en vooral zorgeloze vakantie te schenken!

Kom daarom zeker eens langs op zaterdag 21 januari voor een woordje uitleg. Om 10 u. en om 11 u. geven we een fotovoorstelling. Tussendoor kan je in gesprek met vrijwilligers voor meer uitleg.

Dit infomoment wordt georganiseerd door Samana-Vuurtorenwijk, een gedreven vrijwilligersgroep die zich inzet voor huisbezoek bij mensen me een chronische ziekte of zorgnood in de buurt. Ook als je hun werking beter wil leren kennen als vrijwilliger of lid, ben je zeker welkom!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Kom dan zeker ook eens langs!