Kerstmarkt OLVO-Vuurtoren

Kerstmarkt OLVO-Vuurtoren

3 januari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op donderdag 21 december was er de jaarlijkse kerstmarkt, georganiseerd door OLVO-Vuurtoren, in de St.-Antoniuskerk en in een grote tent op het kerkplein. De kinderen uit elke klas hadden allerlei werkjes gemaakt en stelden die te koop. Op eenn bepaald moment kon je met moeite de kerk nog binnen, zo druk was het… Rond 17.00 u. bracht het kinderkoor enkele mooie kerstliederen onder de aandacht van ouders en grootouders. Een pas opgericht ORFF-groepje begeleidde één van de kerstliederen. Rond 18.00 u. kon men deelnemen aan een lichtjestocht door de Vuurtorenwijk. Velen deden mee en brachten licht in de duisternis. De ganse avond betekende zo ook voor onze parochie weer een hoopvol moment…Proficiat aan de ganse OLVO-ploeg en aan het oudercomité!