Dankmoment medewerkers Duynewake

Dankmoment medewerkers Duynewake

22 november 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Vrijdag 9 november waren alle medewerkers aan de Duynewake welkom op een bedankingsmoment in De Caproen. Parochieassistent Johan blikte dankbaar terug op een geslaagde, zonovergoten editie met een sterk thema. Maanden van voorbereiding door de denktank hadden hun vruchten afgeworpen en gezorgd voor een grote opkomst. Storm voor de stilte, we mochten het aan den lijve ondervinden. Maar ook de dag zelf was alles piekfijn georganiseerd dankzij een sterke ploeg medewerkers. Dankjewel aan allen. Na dit woordje genoten we van een lekker visje op een boterham en het nodige vocht omdat visje te doen zwemmen. Ondertussen werden de vele mooie foto’s geprojecteerd en was er stof tot napraten. Tot in 2020.

(c) Johan Vervaeke