Vormelingen St.-Antonius op startweekend te Tiegem

Vormelingen St.-Antonius op startweekend te Tiegem

1 december 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Van 19 tot 21 november trokken 20 vormelingen en 7 catechisten naar Tiegem, voor het jaarlijkse startweekend van de vormselcatechese. Het waren 3 sterke deugddoende dagen. Iedereen kwam tervreden weer thuis. We konden elkaar leren kennen en op weg gaan om leerlingen van Jezus te blijven. “Om zoals Hij te leven, om zo te leven, moet je in vorm zijn” was ons thema… Iedereen ziet het zitten om iedere zondag opnieuw elkaar te ontmoeting in onze vieringen en om verdere stappen te zetten naar de dag van het H. Vormsel.

Intussen hebben we ook 20 gebedsvrienden gevonden: 20 parochianen die wekelijks voor één van onze jongens en meisjes wil bidden en hen een duwtje in de rug wil geven om tot onze gelovige gemeenschap te horen. Wij zijn daar heel dankbaar en fier over…

Hierbij enkele sfeerfoto’s van het weekend te Tiegem.