Young Spirit Oostende zet de advent in

Young Spirit Oostende zet de advent in

1 december 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Tijdens onze bijeenkomst met YSO op dinsdag 23 november maakten we samen een kalender voor de komende adventsperiode. Elke dag bevat een klein opdrachtje om de boodschap van Kerstmis concreet te maken. Zo staat dinsdag in het teken van het werken aan een betere wereld, op donderdag kan je dan weer iets doen voor iemand. Op zondag staat op de kalender een vraag om even bij stil te staan en een gesprekje aan te knopen met iemand in het gezin. Zo tellen de jongeren af en leven ze toe naar de komst van Jezus. Met een kort bezinningsmoment sloten we de avond vol knip- en plakwerk af.
YSO komt elke dinsdag bijeen tussen 19 en 21 u. in De Takel, Elisabethlaan 221, voor ontspanning en bezinning. Ben je 12+ of deed je dit jaar je vormsel, dan ben je hartelijk welkom!
(Johan Vervaeke)

(c) Kristine Decroos
(c) Kristine Decroos