De slimste mens van de Opex

De slimste mens van de Opex

2 oktober 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 22 september was het weer verzamelen geblazen in zaal Vuurtoren voor de 9e editie van “De slimste mens van de Opex” georganiseerd door onze KWB. Paul Legein had weer voor een prachtige quiz gezorgd en een team van vrijwilligers verzameld, Fernand Willaert was weer hoofdsponsor en het bestuur van KWB zorgde voor de rest. Het werd een aangename avond met een volle zaal – er werd veel gelachen maar ook gestreden (sommigen gingen heel diep in het pijnigen van hun hersens…). Op het einde van de avond werden de 4 winnaars gehuldigd en ontvingen ze enkele mooie prijzen! En iedereen mocht naar huis met een heerlijk pakje eerlijke koffie van onze Oxfam-Wereldwinkel. Proficiat voor deze fijne avond en organisatie!