Kerstviering in St.-Jozef

Kerstviering in St.-Jozef

5 januari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

‘U zijt wellekome’ klonk het bij het begin van de kerstviering in de St.-Jozefskerk. We mochten heel wat mensen ontvangen van binnen maar ook van buiten onze pastorale eenheid. Ook enkele vormelingen en eerste communicanten sloten aan bij deze stemmige viering. Bij de intrede werd het kindje Jezus meegedragen en in de kribbe gelegd en warm omringd door de vele lichtjes die de kinderen aanbrachten. Met dank aan Robert Jacques op het orgel en Maarten Decombel op de trompet weerklonken enkele bekende kerstliedjes. Kerstwensen werden uitgesproken door een vormeling, een ouder en grootouder. Op het einde van de viering werden kerstkaartjes met een wens en een hartje uitgedeeld door de eerste communicanten: ‘Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en morgen kracht’.
(Johan Vervaeke)