Misdienaars St.-Antonius op verrassingsreis

Misdienaars St.-Antonius op verrassingsreis

18 april 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Paasmaandag is er traditioneel altijd een uitstap gepland met en voor onze misdienaars. Ook dit jaar hadden de oudsten Niels, Laura en Jolien een mooi en boeiend programma voorbereid voor onze kleinste misdienaars. Het werd een hele mooie en leuke. Oud en jong heeft zich geamuseerd en dat was dik verdiend omwille van een heel jaar trouwe inzet van onze misdienaars. In de Goede Week alleen al waren er 3 diensten en telkens was iedereen die kon op post. Wij (en de ganse parochie) hopen nog lang op onze misdienaars te mogen rekenen! Proficiat, jongens en meisjes, en van harte dank.

Bovenaan: Lotte, Laura, Jolien en Niels. Onderaan: Dennys, Pieter, Alex, Alexandra, Mike en Karel. Ontbreekt op de foto: Reinout