Startviering OLVO Vuurtoren

Startviering OLVO Vuurtoren

5 oktober 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op dinsdag 20 september was er in de St.-Antoniuskerk een startviering met de leerlingen van het lagere van het O.-L.-Vrouwecollege Vuurtorenwijk. Dit jaar werken wij rond Bijbelfiguren uit het O.T. en we begonnen met een viering rond Abraham. Het werd weer een heel intense viering met heel veel zang. Met mooie stille momenten ook. Proficiat aan de werkgroep schoolpastoraal en dank voor medewerking en meeleven van leerlingen, leerkrachten en directeur! God zij dank!

Kiinderkoor en misdienaars
Ook zijn wij bijzonder tevreden dat heel wat kinderen ook dit jaar bereid zijn om mee te zingen in het kinderkoor (een kleine 40) en in onze vieringen mee te werken als misdienaar (een 10-tal uit onze lagere school).

Het kinderkoor van OLVO