Vastenviering O.-L.-Vrouwecollege Vuurtorenwijk

Vastenviering O.-L.-Vrouwecollege Vuurtorenwijk

26 februari 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op woensdag 19 februari – vlak voor de krokusvakantie – vierden leerlingen en leerkrachten opnieuw in de kerk. Zo starten wij nu al de veertigdaagse vastentijd, een sterke tijd van meer gebed en solidariteit met de allerarmsten. Onze kinderen beloofden zo weer mee actie te voeren voor Broederlijk Delen en mee te leven met een dorpje en een boerengezin in Senegal.

Met onze St.-Antoniusboot meerden we die morgen aan in Afrika en ontmoetten het 11-jarige meisje Ndaye. Een mooi toneeltje met veel enthousiasme gespeeld door het 3e leerjaar. Verder brachten we veel symbolen aan en zongen mooie liederen, telkens ondersteund door ons kinderkoor. Dankjewel aan alle leerkrachten en leerlingen om blij mee te doen en te delen wat we hebben.