Vormelingen Bredene-Vuurtoren in de kijker

Vormelingen Bredene-Vuurtoren in de kijker

11 april 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

In het weekend van 12 – 13 mei 2018 vieren wij in de federatie het heilig vormsel. Op zaterdag (Duinen en Sas) is priester Pierre Deleu de vormheer. Op zondag (Vuurtorenwijk en Dorp) komt onze bisschop Lode Aerts.

Sint-Antonius (Vuurtoren)

V.l.n.r. bovenaan: Lina Dewaele, Giovanni De Wispelaere en Vaughn Beernaerts. Onderaan: Hulpcatechist Johan Maertens, Alexander Hautekeete, Tiana Van Eecke, Jade Vanderschaeghe en catechist Wendy Brissinck
V.l.n.r. bovenaan: Luna Blomme, Isis Dehoorne, Lysander Versweyveld, catechist Brigitte Dekee en hulpcatechist Gildas Cambia. Onderaan: Siebe Caroen, Karel Grymonprez, Maddox Van Herreweghe en Jayden Stubbs
V.l.n.r. bovenaan: Jana Everaerd, Laena Van Houcke, Britt Willem en hulpcatechist Peggy. Onderaan: Kacper Kondracikowski, Robrecht Molleman en catechist Johan Devoldere. Ontbreekt op de foto: Anaïs Jonckheere
V.l.n.r. bovenaan: Hulpcatechist Willy Cogghe, Merit Housaer, Meagan Lannoye. Onderaan: Paulien Moyersoen, Meagan Lannoye, Berd Ovenden en catechist Viviane Verleene. Ontbreekt op de foto: Karen Debreyne

Sint-Theresia (Bredene-Duinen)

De vormelingen van St.-Theresia: Annys Eileen, Boucquez Lien, Croes Maithé, Decru Iris, Decru Lize, De Putter Vic, De Wolf Jentho, Dufour Brent, Gunst Luka, Knockaert Elina, Luyckx Lauren, Meul Andrea, Peeters Nienke, Seynaeve Luna, Steen Tibo, Vandenabeele Hannah, Van Droogenbroeck Penelope, Vanhove Robbe, Verleene Kobe, Vermeylen Femke, Van Hoey Kenzo, Sercu Anouk, Berckmans Xander, Piolon Tine, Jacobs Aminta, Keters Amber, Keters Jade, Michiels Zoë, Neirynck Mickey, Rodgerson Rune, Simi Alessandra

Sint-Jozef (Bredene-Sas)

Bovenste rij: Robbe, Naym, Amy, Lilly, Tiemen
Onderste rij: Alizee, Keano, Chiel, Dante, Kimberly
Bovenste rij: Stephano, Eliana, Serena, Ian
Onderste rij: Liam, Tibo, Chanaya
Bovenste rij: Lorenzo, Debby, Merel, Naiken
Onderste rij: Morgane, Nick, Simon, Flore
Bovenste rij: Jolien, Daira, Lenko, Justin
Onderste rij: Rune, Kyriana, Justin

Sint-Rikier (Bredene-Dorp)

Bovenste rij: Corneel, Enya, Dylan, Lotte, Aeneas
Onderste rij: Dion, Maxim, Aster, Lara, Thibo
Ontbreken op de foto: Zeüs, Zorion, Sam