Vrijwilligersfeest in St.-Theresia

Vrijwilligersfeest in St.-Theresia

21 maart 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zoals elk jaar kregen onze vrijwilligers hun feest aangeboden door de parochie. Dit ging door op zaterdag 3 maart om 19.30 u. De meesten waren present want ze weten dat het steeds een leuke bedoening is. Nu was het buiten wel bar koud, maar in ons parochiehuis kon er lekker worden gefeest. Een lekkere cava als aperitief vergezeld van een paar hapjes en de sfeer zat er goed in. Daarna verse pizza met een lekkere chianti wijn. Iedereen was super tevreden. Marie Rose Cluckers onderhield ons nog met wat mopjes en liedjes en daarna jawel, toen werd ons lange en ons korte geheugen getest. Dat liep voor de meesten onder wie ondergetekende niet zo goed af. De avond werd afgesloten met deca koffie (voor een goede nachtrust) en een lekker stuk rijsttaart. We kijken al uit naar volgend jaar.