De slimste mens van de Opex

De slimste mens van de Opex

5 oktober 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Dit jaar werd de quiz ‘de slimste mens van de Opex’ een organisatie van KWB Vuurtoren en van de Koninklijke Werkgroep Vuurtoren. Dankzij nieuwe mensen kreeg de quiz een nieuw elan, voor sommigen wel een beetje moeilijk, maar de sfeer zat zaterdag 23 september toch weer heel goed. De meesten speelden voor het plezier en steunden de samenhorigheid met velen.

En de winnende ploeg was – net als vorig jaar – ‘de klokkenluiders’, gevolgd door ‘de Peulschillen’ en ‘De Slimste Thuis’. De winnaars bestonden uit Noël Verkest, Anouchka Steen, Nikolaas Vanneste en de slimste van allemaal Marein Willaert. Proficiat aan iedereen en veel dank aan de initiatiefnemers en vrijwilligers van onze 2 plaatselijke verenigingen.