Dankmoment Beweging.net Bredene in zaal De Caproen

Dankmoment Beweging.net Bredene in zaal De Caproen

22 maart 2017 0 Door decaproen@hotmail.com

Vele mensen, jong en oud, mannen en vrouwen in al hun diversiteit maken de samenleving warm door hun grote inzet in het verenigingsleven. Daarom werd tijdens de “Week van de Vrijwilliger” al de vrijwilligers uit de partnerorganisaties van Beweging.net Bredene bedankt tijdens een mooi moment in De Caproen. Binnen Samana om eenzaamheid te bestrijden door zieken te bezoeken en ontmoetingsmomenten te organiseren. Binnen CM om zich te beschermen tegen Dokter Google of de Victor app. die je helpt. Binnen ACV om met hun goede dienstverlening zich te beschermen bij problemen rond tewerkstelling. Binnen FEMMA om vrouwen samen te brengen en om hun belangen te verdedigen. Binnen OKRA om tal van ouderen te betrekken om samen iets bij te leren en om samen naar buiten te komen. Gastspreker was Frans Verhegge, directeur Familiehulp-Ieper die het had over het vrijwilligersengagement en hoe we nieuwe wegen kunnen inslaan. Tijdens de receptie was er een fijn gevoel van samenhorigheid en kreeg iedereen nog een leuke attentie. Een dikke pluim voor alle vrijwilligers voor hun inzet een heel jaar lang!