Feest bij Femma Bredene

Feest bij Femma Bredene

22 juni 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

75 JAAR KAV/FEMMA BREDENE.
Dit jaar vieren we ons 75-jarig bestaan. Of liever gezegd 75 + 1, want door corona was ons feest uitgesteld. Met 8 kernleden houden we alles stevig in handen. Ieder van ons heeft een taak en door de jaren heen zijn we een echte vriendenkring geworden. DANK JULLIE WEL voor jullie jarenlange, belangloze inzet. Meer dan ooit spelen we in op de actualiteit van vandaag. Zo gaan we geregeld op museumbezoek, bezichtigen we tuinen en natuurparken, gaan de culturele toer op in nabije en verre steden, maken onze creativiteit scherper door de koken, breien, haken, bloemschikken en knutselen, en gaan we de sportieve toer op door wekelijks te turnen en maandelijks te fietsen en/of de wandelen. Voor elk wat wils dus. Ook maken we tijd voor onszelf, af en toe ontspannen, samenkomen, eventjes aan niets denken en onszelf verwennen.

Op vrijdag 8 juli 2022 is het zover. Dan geven we een groot feest voor al onze FEMMA dames met receptie, BBQ en muziek. Ambiance verzekert. FEMMA BREDENE, daar gaan we voor, daar maken we tijd voor. Wens je lid te worden van onze toffe damesgroep geef dan een seintje naar Linda Depuijdt. Linda.depuijdt@gmail.com of tel.nr. 0475 27 76 52