Chiro Nelle (Vuurtorenwijk) vraagt uw steun!

Chiro Nelle (Vuurtorenwijk) vraagt uw steun!

21 april 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

Omwille van de coronamaatregelen zijn alle acties waarmee onze Chiro wat geld in het bakje krijgt om de werking en vooral het bivak te ondersteunen dit jaar NIET kunnen doorgaan. Dit jaar was er geen Frieten-met-stovers, geen Kip-en-rib, geen wafelbak… Het enige dat ze wel nog zien zitten is de jaarlijkse Koekenverkoop.

Momenteel is een deur-aan-deur verkoop nog steeds verboden. Daarom vraagt de Chiro aan ouders, oud-leiding en sympathisanten om op voorhand te bestellen en je bestelde dozen daarna te komen afhalen naar de lokalen.

Voor je bestelling kan je kiezen tussen
– Frangipane 800 gr. (6 euro voor een doos),
– Confituur 800 gr. (6 euro),
– Truffels 500 gr. (9 euro),
– Frangipane suikervrij 800 gr. (9 euro),
– Confituur suikervrij 800 gr. (9 euro).

Bestelling kan door bestelformulier en gepast geld af te geven aan leider Aaron (Stanleylaan 48, Vuurtorenwijk) of bij proost Dirk. Storten is ook mogelijk als steun: BE63 0689 3516 5408 van Chiro Nelle.
Ten laatste tegen zondag 23 mei a.u.b.