Kerstviering bij OKRA-Vuurtoren

Kerstviering bij OKRA-Vuurtoren

4 januari 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

60 OKRA-leden vulden op donderdag 22 december de goed verwarmde Vuurtorenzaal en vonden hun plaats aan de kerstversierde tafels bij de vaste vrienden of vriendinnen. Het feest begon met een kerstbezinning door pastoor Dirk, ondersteund door het kinderkoor van het O.L.Vrouwecollege Vuurtorenwijk, dat kerstliederen bracht. Daarna was er koffie bij een kerstgebak. Nicky Martinez haalde de aanwezigen van hun stoel om te dansen. Soms waren er liedjes waar we allemaal meezongen. Tijdens de pauze was het tijd voor tombola. De sfeer zat er intussen goed in en de zangeres kreeg veel bijval. Na de muziek kregen we engelkoeken, terwijl vrijwilligers en bestuur de tassen vulden met warme chocomelk. Dankjewel aan alle medewerkers
(José)