Kerstmusical VBS Duinen

Kerstmusical VBS Duinen

31 december 2017 Uit Door decaproen@hotmail.com

De leerlingen van de tweede graad Vrije Basisschool Duinen traden op voor een volle kerk ouders, grootouders en andere familieleden. ‘Kerst op zijn kop’, werd een eigentijds gebeuren waarin het aloude kerstverhaal de rode draad vormde. Alle kinderen hebben hun best gedaan om een mooi spektakel te brengen. Diegenen die een sprekende rol hadden, deden het voortreffelijk en vielen echt niet uit hun rol. Van de zangertjes kon je zeggen dat het net engelenstemmetjes waren, zo fijn klonken die. Het waren ook stuk voor stuk toffe liedjes die ze brachten. En dan had je nog de dansertjes met telkens een fijn intermezzo. Ik mag ook de figuranten niet vergeten: de soldaten, het volk, de herders, alles was zeer goed ingeoefend om het geheel af te maken. Proficiat leerkrachten van de tweede graad, jullie hebben er veel energie ingestopt en ook gezorgd voor mooie decors. Na afloop was er een bar met chocomelk, warme wijn en enkele koude drankjes. De ouders bleven er gezellig keuvelen en je kon veel lovende commentaren opvangen.