Eerste communietocht op de Vuurtorenwijk

Eerste communietocht op de Vuurtorenwijk

27 februari 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

In de Sint-Antoniuskerk organiseerden wij op donderdag 22 februari een ouderavond met een Eerste Communietocht doorheen de kerk (met 7 haltes). De meeste ouders waren er graag bij en vooral hun kinderen deden zeer goed mee. Een pluim voor al onze vrijwilligers (4 uit onze scholen en 3 uit de parochie) die met veel bezieling hun verhaal brachten en ouders en kinderen wisten te boeien met symbolen en sacramenten… Telkens een prachtig getuigenis… De tocht met bijhorende hulpmiddelen huurden wij bij het Bisdom en zat werkelijk knap in elkaar. Iedere 10 minuten schoof iedereen door… En er zat zeer veel afwisseling in… Na de tocht dronken we achteraan in de kerk nog samen een glaasje wijn of fruitsap! Dankjewel aan onze medewerkers juf Sandra (OLVO), juf Kaat (OLVO), juf Lieselot (OLVO), juf Haaike (Morootjes), en onze 3 parochievrijwilligers Jan, Dorota en Nancy.
(priester Dirk)