Plechtige her-inwijding monument in de Visserskapel

Plechtige her-inwijding monument in de Visserskapel

27 juni 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Met groot genoegen nodigen wij u uit voor de plechtige her-inwijding van het monument “Aan allen die op zee het leven lieten” op zaterdag 29 juni om 11 uur in de Visserskapel van OLV ter Duinen. In de aanloop naar de Duynewake met zeezegening op zaterdag 6 juli om 18 u. is dit een zinvolle en noodzakelijke gebeurtenis.

Er zijn namelijk nieuwe namen toegevoegd aan het monument ter ere van hen die hun leven verloren op zee. Michael Hubert, die onlangs overleed in een tragisch ongeluk in Britse wateren, is er één van. Ook de families van de nieuw toegevoegde overledenen zullen uitgenodigd zijn om samen met ons hun dierbaren te herdenken.

Na de plechtigheid bent u van harte uitgenodigd ter plaatse voor een receptie aangeboden door de Pastorale Eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren. Dit biedt een mooie gelegenheid om samen te komen en in gesprek te gaan met de families en andere genodigden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze bijzondere gelegenheid.

Graag uw aanwezigheid bevestigen vóór 20 juni via het mailadres prnikolaas@gmail.com

Piet Wittevrongel en Betty Deley bij het kunstwerkje voor onze verdronken zeelieden