Uitstap Samana Bredene naar Adegem

Uitstap Samana Bredene naar Adegem

24 augustus 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Donderdag 30 juni was de start voor de daguitstap van Samana Bredene. We vertrokken met 55 personen richting Adegem, deelgemeente van Maldegem. Daar aangekomen werden we verwend met koffie of thee en een chocoladekoek. Dan was het tijd voor het bezoek aan de tuinen van Adegem. Gezien de regen intussen ook was aangekomen, konden degenen die het wilden het Canadees museum bezoeken. De grote groep was toch te vinden voor de tuinen, die heel speciaal zijn met mooie bomen en planten, met een deskundige uitleg van een gids met hier en daar een humoristische ondertoon. Na een stevig en lekker middagmaal was het tijd voor een rondrit in de streek met een toeristisch treintje, dus de regen kon ons niet meer deren. De dag werd afgesloten in de “Macarel” met een boterham, en zo kon iedereen voldaan naar huis. Bedankt Yvonne voor de organisatie van deze geslaagde dag.