Kerstmusical Don Boscoschool

Kerstmusical Don Boscoschool

2 januari 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Net voor Kerstmis zongen de leerlingen van het 4e leerjaar zich opnieuw de longen uit het lijf bij de uitvoering van hun kerstmusical. ’s Morgens kregen de leerlingen van de school het toneel te zien. ’s Avonds was het de beurt aan de ouders, familie en mensen van de parochie. De os en de ezel wisten niet wat hen overkwam toen ze plots in de stal bezoek kregen van een man en zijn hoogzwangere vrouw omdat er geen plaats meer was in de herberg. De herders en hun schaapjes kwamen op bezoek. De drie wijzen verschenen ten tonele en ook de familie van Myriam volgde de ster naar de stal. Stukjes tekst werden afgewisseld met mooie liedjes allemaal live gebracht door de kinderen. Proficiat aan de leerlingen en juf Iris en Véronique voor dit ontroerende schouwspel.

(c) J.V.
(c) J.V.
(c) J.V.