OKRA Bredene sluit biljartseizoen in schoonheid af

OKRA Bredene sluit biljartseizoen in schoonheid af

3 juli 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Enkele leden van de OKRA-biljartclub waagden zich op vrijdag 19 juni aan een spelletje carambole in De Caproen. Wat leek op een voorzichtige opstart na maanden ‘huisarrest’ was voor hen tevens een mooie afronding van het biljartseizoen. De biljartkeu zorgde voor de nodige 1,5 meter afstand. Hier en daar ontwaarden we een mondmasker. Zelfs deze voorzorgsmaatregelen konden de pret duidelijk niet bederven. Het was hen gegund!

Ondertussen is ook het fietsen heropgestart. Elke maandag en woensdag verzamelt Aimé Broucke zijn troepen om 14 u. aan De Caproen voor een stevige fietstocht in het hinterland. Althans als het onweder geen spelbreker is…

(c) Johan Vervaeke