Wintermaaltijd in Sint-Theresia

Wintermaaltijd in Sint-Theresia

17 december 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zondag 1 december was het weer zover. Zowaar 78 ingeschrevenen kwamen naar de kerk afgezakt voor onze wintermaaltijd. Voor velen was het wat vreemd: eten in de kerk nog wel en dat in de winter. Het werd een succes, de kerk was heel goed verwarmd, iedereen zat op zijn gemak en het eten smaakte heerlijk. De pompoensoep werd luid geroemd en velen hadden er reeds hun buikje rond aan gegeten als het stoofvlees en de frietjes ten tonele verscheen. Alles was bijna op en nog was het niet gedaan. Toen volgde de koffie en een lekker stuk fruittaart. De aanwezigen bleven nog wat keuvelen en gingen toen voldaan naar huis. De inrichtende parochieploeg was even gelukkig en voldaan om de anderen zo blijgezind en dankbaar naar huis te zien trekken. Volgende afspraak in juni voor ons jaarlijks zomerbuffet.