Chiro Nelle ‘goe bezig’!

Chiro Nelle ‘goe bezig’!

24 oktober 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Wij vernemen dat onze nieuwe Chirogroep Nelle het goed stelt. Chiro Noorderwind en Chiro Speelvogels zijn na vele goeie gesprekken en overleg in september, overgegaan naar een nieuwe gemengde groep. De leidingsploeg bestaat momenteel uit 19 jonge mensen en wekelijks wordt er goed vergaderend en afgesproken. Zo’n 135 leden behoren momenteel tot Chiro Nelle. Wij hopen dat vele kinderen en jongeren zich verder thuis mogen voelen in onze Chiro. Vanaf het 1e leerjaar is iedereen steeds van harte welkom – we verzamelen iedere zondag vanaf 14 u. aan het jeugdheem Het Stekje (Mansveldstraat 7).

Groepsfoto Chiro Nelle – op ‘n zondagnamiddag

Intussen zijn ook enkele grote momenten doorgegaan. Er was een dia-avond over het bivak van Noorderwind in Mol, wij kwamen in beeld in de Pano-reportage op Canvas, er was een pasdag in de lokalen voor het nieuwe uniform, we zamelden met de leiding kledij in ten voordele van WereldMissiehulp en er was vorig weekend Frieten & Stovers in zaal Vuurtoren met weer heel veel sympathisanten. We zijn er allemaal dankbaar voor.

Enkele leiders hier bezig met kledij te verzamelen in het portaal van de kerk