Lenteviering Samana Bredene

Lenteviering Samana Bredene

24 april 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zaterdag 6 april ging de jaarlijkse lenteviering van Samana Bredene door in de Caproen. De tafels waren aangekleed in lentekleuren om de 102 ingeschrevenen warm te ontvangen. Priester Nikolaas verzorgde de eucharistieviering met uitdeling van gewijde palmtakjes. Na de koffietafel met paasgebak kwam zanger Didier uit Zwevegem op het podium. Hij zong voornamelijk heel bekende crooners vermengd met Nederlandstalige muziek. Hele mooie melodieën uit vervlogen tijden die velen kenden en konden meezingen. De sfeervolle, gezellige, muzikale namiddag werd afgesloten met lekkere paaskoeken. De voorzitter, Dirk Declerck, dankte hartelijk alle deelnemers om erbij te zijn en hoopte velen terug te zien op een volgende Samana activiteit. 
(Rita Everaert)

sdr