GELOVEN GAAT VERDER 16/02/23

GELOVEN GAAT VERDER 16/02/23

11 februari 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Zuster Katharina Michiels
Beatrijs’ traktaatje, over zeven manieren van minne

Je kunt op vele wijzen het geloof doorgeven. Een beproefde methode is de authentieke getuigenis van geloofsgenoten. ‘Geloven Gaat Verder’ wil een conferentiereeks zijn waarin bekende en minder bekende christenen vertellen over hun geloof.

Op donderdag 16 februari 2023 om 19.30 u. is zuster Katharina Michiels, abdis van de abdij Onze-Lieve-Vrouw van Nazareth in Brecht, te gast in huize Astrid, Gentstraat 6 in Oostende. Aan de hand van het traktaat ‘Over zeven manieren van minne van Beatrijs van Nazareth’ schetst ze de dynamiek die van toepassing is in een roepingsproces en ook ruimer in elk gelovig liefdesleven of liefdevol geloofsleven.

De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.