Onze vormelingen in de kijker

Onze vormelingen in de kijker

4 mei 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

In het weekend van 14 en 15 mei worden opnieuw heel wat jongeren gevormd in onze pastorale eenheid. Graag stellen wij deze jongeren even voor.

VORMELINGEN ST.-ANTONIUS

V.l.n.r. Maxim Efremedi, Jayden Vlietinck, Nina Vivey, Samuel Verschoore, Frea Cobbaert en catechist Johan Devoldere. Ontbreken op de foto: Nina Shudin en Lare De Rycke
V.l.n.r. Helpende kracht Johan Maertens, Hailey Maeckelbergh, Niels Lenaers, Milan Moyersoen, Ralph Clement, Vince De Schryver, Xiebe Rau en catechist Wendy Brissinck. Ontbreekt op de foto Lara De Rycke
V.l.n.r. Juta De Ruyter, Kinzo Vansteene, Elise Vandewalle, Lukas Vanrobays, Oliwier Kondrackikowski, Nicolas Waldowski, catechist Brigitte Dekee. Ontbreken eveneens op de foto’s: helpende kracht Willy Cogghe, catechist Viviane Verleene, catechist Hugo Neirynck en pastoor Dirk

VORMELINGEN ST.-THERESIA

Gisèle Apampa, Yasmin Buijltinck, Nand De Ceuninck, Lucas Dewever, Xylana de Zwart, Emiel Deplacie, Christiano Devallez, Liam Dewilde, Colin Duthoy, Alexia Mekchouche, Mathis Meliis, Ethan Mordant, Jayden Preem, Manon Roelstraete, Lieselotte Roman, Sophie Sarre, Ysolde Schouppe, Nina Sercu, Alexia Van Hoey, Imani Van Puyvelde, Marie van Rijsbergen, Mika Vandewalle, Mathis Verleene, Aleera Lynneel, Kyano Hennuyez

VORMELINGEN ST.-RIKIER

Jarne Beun, Maxim De Vos, Neo Goderis, Alexander Hofmans, Matthijs Joris, Ruben Labeke, Mathis Monteny, Malaika Susso, Jaida Van Hoof, Loïc Van Puymbroeck, Kyano Verbanck, Maité Verbruggen, Marie-Lou Vermeersch, Mykayla Viaene. Ontbreekt op de foto: Sterre Ronquetti

VORMELINGEN ST.-JOZEF

Tymon Banasiak, Flore Benthein, Lotte Cooman, Hailey Coopman, Devlyn Cracco, Bjinte Crombez, Elise De Block, Liam De Knaep, Yaro Derycke, Arjen Debacker, Nina Decoo, Lars Decoo, Ferre Dereeper, An-Quynh Fourneau, Matteo Gyssels, Kaylee Hollebeke, Amy Ingelbrecht, Lyan Jooris, Liesanne Loose, Caitlyn Lussaert, Austin Maes, Aleks Palasz, Sienna Ramakers, Neal Reunbrouck, Kobe tiberghien, Victor Van De Velde, Devon Van Loo, Yanaika Vancoillie, Mykayla Vandenbroucke, Mateo Vandewalle, Zion Vannecke, Kyarno Vanschoor, Liam Vermeersch. Ontbreken op de foto: Lilou Callebout, Gaëlle Delwaide, Milano Fonteyne, Femke Janssens, Timothy Janssens, Branko Lasoen, Yannick Martini, Chloe Plovie, Lobke Steelandt, Maxim Steelandt