Dansnamiddag OKRA-Bredene

Dansnamiddag OKRA-Bredene

27 september 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Alhoewel het een stralende zomerdag was, hebben toch 81 mensen op zaterdag 9 september de weg gevonden naar zaal Cruysduyne om er hun beste beentje voor te zetten. Jammer genoeg kon de aangekondigde delegatie van Vinderhoute er niet bij zijn omwille van ziekte van de buschauffeur. Om 14 u. werden de aanwezigen verwelkomd en het programma voorgesteld. We kregen optredens van de Lijndansgroep Moeder Lambik-OKRA Bredene o.l.v. Eddy Platteeuw en van Lijndansgroep OKRA-Bredene o.l.v. Ingrid Schoutteet. Nadien was het de beurt aan gastzanger Jo Simoens (‘Gewoon Jo’) om het beste van zichzelf te geven. Met een stem als een klok kon hij de ganse zaal animeren met Vlaamse schlagers en melodieën van Tom Jones en Engelbert Humperdinck. Na een korte pauze werden de aanwezigen opnieuw getrakteerd op dans en zang en omstreeks 17.30 u. kon iedereen voldaan terug huiswaarts keren. Eens te meer kan gezegd worden dat de afwezigen ongelijk hadden.
(Eddy Platteeuw)