Chiro Sas streek neer in Veurne

Chiro Sas streek neer in Veurne

23 september 2018 Uit Door decaproen@hotmail.com

Het jaarlijkse kamp van Chiro Sas ging dit jaar door van 1 tot 10 augustus. Dit keer sloegen ze hun tenten op in de streek rond Veurne. Zoals steeds vertrok de oudste groep (met de fiets!) wat vroeger en kwamen de jongsten hen na 3 dagen vervoegen. Ook kersverse proost Nikolaas was enkele dagen van de partij. Trektochten, fietstochten, bosspelen, pleinspelen,… allerlei activiteiten passeerden de revue. Water en zonnecrème waren nooit ver uit de buurt. Ook de smurfen niet… want zij maakten deel uit van het kampthema. De oudste genoten tijdens weekend van een nieuwe beleving. Na het harde werken voor de centjes (door het verzorgen van externe activiteiten) konden ze naar het Dranouterfestival en zich zo laten onderdompelen in de (volks)muziek. Hup met die beentjes…

De jongsten werden verrast met een verrassingsbox van AH

De oudsten trokken o.a. met de fiets naar Dranouter…
… waar het er heel gezellig aan toe ging!