Welkom bij Adem-tocht

Welkom bij Adem-tocht

6 september 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Met de groep van Adem-tocht komen we 1 keer per maand samen in het Franciscusheem, Assisiëlaan in Mariakerke, op maandagnamiddag van 14.30 tot 16.30 u. Momenteel zijn we met een 7-tal mensen, maar nieuwe geïnteresseerden zijn altijd welkom. We worden steeds verwelkomd met een tasje koffie of thee. We bespreken telkens één artikel uit het driemaandelijks tijdschrift Ademtocht. Deze artikelen zijn goed geschreven en interessant, ook als je niet naar de bijeenkomst kan komen. De thema’s zijn divers: soms bijbels, soms over actuele problemen waarmee we geconfronteerd worden in de maatschappij, steeds met verwijzing naar het Evangelie. Als voorbereiding vragen we enkel dat je het artikel zeer goed leest, zodat we onmiddellijk met de bespreking kunnen beginnen. Alles verloopt heel spontaan. We luisteren naar elkaar en delen ons zoeken, onze inzichten en ervaringen, in respect voor elkaars aanvoelen en overtuiging. Priester Geert Bamelis leidt de namiddag in goede banen. Je bent welkom op onze volgende bijeenkomst op maandag 11 september! Wie graag het tijdschrift ontvangt, laat dit weten aan Ann Everaert, everaert.ann@telenet.be. Er zijn 4 nummers per werkjaar, met telkens 3 artikels per maand en het kost 17 euro.