Startweekend vormelingen St.-Antonius

Startweekend vormelingen St.-Antonius

30 november 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Van vrijdag 11 tot zondag 13 november trokken 21 vormelingen met hun catechisten naar Tiegem, waar we, ginder op de berg, het verhaal van de berg Tabor mochten meemaken. We zagen de Heer schitteren in ons midden, we zagen enthousiaste jongeren en natuurlijk weer veel inzet van onze catechisten en onze vrienden (koks) uit Heule-Watermolen. Samen hadden wij een heerlijk weekend en een uitstekende start van onze vormselcatechese. We leerden elkaar kennen, we konden al heel wat meegeven en ook alle liedjes van de vormselviering al eens uittesten. Dankjewel en proficiat aan iedereen.

De week daarna, zondag 20 november, was er dan de startviering in de kerk, waar we onze jongeren aan de parochianen voorstelden. In het bijzonder waren alle gebedsvrienden ook uitgenodigd en werd er al een mooi contact gelegd. We hopen dat onze vormelingen (wekelijks… of zoveel mogelijk) bij onze gelovige gemeenschap aansluiten en verder warm onthaald worden…

Startviering vormelingen in de St.-Antoniuskerk