Kleuters OLVO-Vuurtoren spelen kerstverhaal in St.-Antoniuskerk

Kleuters OLVO-Vuurtoren spelen kerstverhaal in St.-Antoniuskerk

3 januari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op maandag 18 december waren we uitgenodigd naar de jaarlijkse kleuterviering in onze kerk op de Vuurtorenwijk. Alle kleutertjes speelden het Kerstverhaal. Een juf vertelde en de kinderen speelden Jozef en Maria, herders, schapen, sterren en koningen. Het was prachtig en vele ouders en grootouders genoten van het Kerstspel. Af en toe werd er ook enthousiast gezongen en gedanst. De directeur was terecht fier op zijn ploeg kleuterleid(st)ers. En achteraf hadden enkele vrijwilligers nog koffie en koekjes klaargemaakt achteraan in de kerk en konden de ouders nog rustig wat napraten en ook even rondlopen in de kerk om de kerststallententoonstelling te bekijken. Weer een mooi en zinvol initiatief van OLVO-Vuurtoren. Veel dank!