OKRA-Bredene viert 55-jarig bestaan

OKRA-Bredene viert 55-jarig bestaan

13 december 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op dinsdag 21 november was er feest bij OKRA Bredene. Het seniorenfeest was het moment om hun 55 jarig bestaan te vieren. De grote zaal in De Caproen vulde zich met 117 leden om er samen een groots feest van te maken. De tafels waren prachtig versierd, met een dikke pluim voor Jeanette, die er vele uren aan besteed heeft om de servetten kunstig te plooien. Eerst was er een receptie met een welkomstwoordje van de voorzitter. Ook burgemeester Steve Vandenberghe en schepen Kristien Vanmullem waren aanwezig. In zijn woordje vermeldde de burgemeester dat wij de eersten waren in Bredene om samenkomsten te organiseren voor ouderen. Na de receptie volgde een mooi bezinningsmoment door priester Nikolaas samen met Marnix, Roger en Frieda. Het daaropvolgende feestmaal was zeer lekker en werd verzorgd  door traiteur Thibault uit Oudenburg. In de namiddag werd gezorgd voor de nodige ontspanning met het Silver Sound Duo, met zanger Jean-Pierre Lepoutre en organist Johnny Denys. Wat een stem heeft die man! Het bracht alle aanwezigen in vervoering. Dank voor deze prachtige dag en zeker ook een dikke merci aan de vele vrijwilligers om de tafels te zetten en de aankleding te verzorgen. Ook na het feest waren er vele helpende handen zodat alles vlotjes werd opgeruimd.
(Frieda Van Eenoo)