Kerstviering in St.-Theresia

Kerstviering in St.-Theresia

10 januari 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

Ook in de kerk van de Duinen werd Kerstmis druk voorbereid. Patricia en enkele helpers deden hun best om de kerststal nieuw leven in te blazen. Met plezier werd de versiering en de verlichting aangebracht en met liefde de prachtige beelden erin geplaatst. Zo had de stal een prachtige uitstraling. Toen was het de beurt aan Linda en Micheline, die de kerk grondig onder handen namen. Alles moest Kerstmis zijn: de pilaren, de oude communiebanken achteraan en niet in het minst het altaar. Proficiat aan allen voor het vele werk! De kerstviering was ook een stemmige gebeurtenis. Hier gaat mijn dank naar priester Nikolaas, voor zijn voorbereiding van de dienst. Ook het koortje verdient een dankjewel, je moet het maar steeds opnieuw doen. Een mooie intredestoet met de kindjes van de eerste communie en twee vormelingen brachten het kindje Jezus naar de stal. Het was een opsteker voor alle medewerkers dat, ondanks het slechte weer, de dienst heel druk werd bijgewoond.