Samen op weg, verbonden met elkaar

Samen op weg, verbonden met elkaar

18 oktober 2023 Uit Door decaproen@hotmail.com

De herabonnering voor Kerk&Leven gaat binnenkort van start en deze keer met de slogan: ‘Samen op weg’.

Samen op weg
Al ruim acht maanden zijn de voormalige redacties van Kerk&Leven en Kerknet.be samen op weg. Als eengemaakte redactie bundelen zij hun krachten om als één team te blijven timmeren aan de toekomstige weg van de christelijke media in ons land.

De campagneaffiche laat het ons zien. Vaak ligt de toekomst deels verscholen achter de horizon en komt ze pas ten volle in beeld na enkele stevige beklimmingen. Eventuele hindernissen en bochten op het parcours nemen we met het nodige doorzettingsvermogen en in groot vertrouwen. De voldoening na zulke inspanningen zijn doorgaans des te groter.

Verbonden met elkaar
Week na week kruipen enkele lokale medewerkers uit onze pastorale eenheid in de pen om u wat positief nieuws te brengen uit onze eigen geloofsgemeenschap en uit onze verenigingen. We geven ook graag ruimte aan mensen die ons kunnen inspireren en kijken al eens ‘over de muur’. Samen met de vele waardevolle artikels uit ons bisdom en de wereldkerk op de binnenbladzijden wil de redactie van het ‘parochieblad’ u een degelijk weekblad aanbieden, en u zo verder inspireren, informeren en verbinden met nieuws uit Kerk en samenleving. Zo gaan we samen op weg en blijven we met elkaar verbonden!

Graag willen wij ons met u verbinden om u ook volgend jaar wekelijks wat goed nieuws en voeding voor uw leven als gelovige te brengen en op die manier u een andere stem te laten horen in een medialandschap waar vandaag zoveel andere geluiden te horen zijn over kerk en geloof.

Misschien even slikken want…
Een abonnement voor 2024 kost 60 euro, wat een stuk duurder is dan vorig jaar. Het zal u echter niet ontgaan zijn dat zowat alles duurder geworden is. Ook de prijzen van papier en inkt nodig om Kerk&Leven te maken zijn fors gestegen, samen met de kosten om uw favoriete weekblad tot bij u te krijgen, wat zich dus vertaald heeft in een prijsstijging voor het abonnement. Anderzijds krijgt u wel voor €1,25 per week telkens een mooi verzorgd parochieblad in de brievenbus. Is het u trouwens al opgevallen dat Kerk&Leven al enige maanden verschijnt is een opgefrist kleedje, met heel wat inhoudelijke vernieuwingen?

Abonnement vernieuwen?
Binnenkort ontvangt u uw abonneringsbrief op naam in de brievenbus. Betaal zo snel mogelijk uw abonnement voor de jaargang 2024 op het vermelde bankrekeningnummer en gebruik daarbij uitsluitend de gestructureerde mededeling. Betaal uiterlijk tegen 17 november. Op die manier loopt uw abonnement zonder problemen door in 2024.

Ben jij een tevreden abonnee van Kerk&Leven, verleng dan snel uw abonnement en moedig buren, familie, vrienden en kennissen, die verbinding zoeken met onze geloofsgemeenschap, aan om ook een abonnement te nemen. Wie zich, als nieuwe abonnee, voor eind november abonneert, krijgt de laatste nummers van 2023 gratis in de bus.

Mogen we ook in het komende jaar samen met u op weg gaan? Heel graag en al bedankt om lezer te blijven of te worden!