Herabonnering parochieblad

Herabonnering parochieblad

26 oktober 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

Tegenwoordig worden we overspoeld door informatie, maar wie weet nog wat we kunnen vertrouwen? Veel mensen hebben behoefte aan betrouwbare en waardevolle info. Precies waar wij met KERK&leven sterk in zijn. Met een abonnement op ons weekblad ontvangt u een jaar lang het nieuws ‘Uit goede bron’.

KERK&leven biedt week na week betrouwbare informatie over alles wat in de Kerk en in de samenleving gebeurt, van de eigen parochie tot de grote wereldkerk. Wekelijks brengen wij nieuws en verslagjes over onze Pastorale Eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren, over onze 4 parochies, onze geloofsgemeenschappen en in de grote kerk in ons Bisdom en in de wereldkerk. En zo blijven we met elkaar verbonden.

Tegelijk putten we uit die andere ‘goede bron’, de bron van het Evangelie, van ons geloof, van 2.000 jaar Christendom. Een indrukwekkende bron dus.

Samen met u willen we ook in 2023 zo’n bron zijn voor honderdduizenden lezers. In een wereld die een kakofonie aan geluiden op ons afvuurt, zoeken wij uit welke bron we kunnen putten voor een zinvol leven.

Neem dus snel een abonnement op KERK&leven voor 2023 voor de prijs van 48 euro. Je kunt daarvoor storten op rek. BE62 0689 3637 3561 van ‘parochieblad PE Galilea Bredene-Vuurtoren’.