Najaarswijnactie De Takel Oostende

Najaarswijnactie De Takel Oostende

5 oktober 2021 Uit Door decaproen@hotmail.com

In navolging van de vorige jaren verkoopt Jeugdhulp Don Bosco De Takel-Oostende opnieuw een assortiment wijnen en bubbels. Dit keer werken ze samen met General Stores uit Oostende. Er is keuze uit rode, witte en roséwijnen alsook cava en prosecco. Iedere wijnfles heeft zijn eigen verhaal en werd omwille van zijn kwaliteiten gekozen en waardig bevonden om deel uit te maken van het assortiment. De opbrengst zal dit keer gebruikt worden om de inkomhal van het dagcentrum te verfraaien.

Bestellen kan via mail naar: dagcentrumdetakel@jeugdhulpdonbosco.be. Je vermeldt welke soort je wil en het aantal flessen, je naam en of je deze cash betaalt bij afhaling of het bedrag overschrijft op rek. BE35 7390 1259 4237 met vermelding ‘wijnactie De Takel en je naam’. Je kan je bestelling ook plaatsen via parochieassistent Johan Vervaeke, decaproen@hotmail.com.

Bestellingen worden afgehaald in De Takel, Elisabethlaan 221 op 28 of 29 oktober of op 16 en 17 december. Bij de bestelling vermeld je wanneer je de levering wil ophalen. Uitzonderlijk kunnen we de bestelling aan huis leveren.
Namens De Takel danken we jullie alvast voor de steun!