Vormelingen in de kijker

Vormelingen in de kijker

8 mei 2024 Uit Door decaproen@hotmail.com

In het weekend van 11-12 mei zijn er in onze parochiekerken vormselvieringen. Graag stellen we onze kandidaat-vormelingen even aan u voor.

Vormelingen van St.-Antonius

Op de foto bovenaan v.l.n.r. Noa Kooy, Fara Verhaeghe, Amelia Droogenbroot, Natasza Smielinska. Onderaan v.l.n.r. Niels Bovenistier, Dario Bovenistier, hulp Peggy, catechist Johan

Op de foto bovenaan v.l.n.r. Catechist Brigitte, Alicia Cappelle, Adney Azu, Julie Van de Voorde. Onderaan v.l.n.r. Elisa Deschoemacker, Thibo Blomme, Emilie Van de Voorde

Op de foto bovenaan v.l.n.r. Kailey Verheyden, Joran Leempoels, Gaëlle Deschacht. Onderaan v.l.n.r. Hulp Johan, Pepijn Deschildre, Evelien Verschoore, Emily Wackenier, catechist Wendy

Vormelingen van Sint-Jozef

Jana Buyse, Elano Callewaert, Emily Cattelion, Xanthe De Luyck, Lewis Degroote, Matheo Deketelaere, Dieuwke Demolder, Floor Demyttenaere, Angelina Derbala, Alysia Duchesnet, Ryan Fonteyne, Quyhn-Lam Fourneau, Andres Garreyn, Kyen Hamelinck, Louise Hoornaert, Yben Maene, Dimaro Marlein, Kobe Plovie, Ewaut Poppe, Jonathan Sandwidi, Neal Schelfaut, Lily Schreurs, Oona Seynhaeve, Jef Strubbe, Jamie Tanghe, Mila Van Loo, Kytano Van Nevel, Matz Vanacker, Fay Vermote, Noor Viaene, Hailey Willems, samen met begeleiders Matthias, Johan en Yalina

Vormelingen Sint-Rikier

Elias Provoost, Ellen Senecaut, Lowiek Joris, Marie Dannenberg, Matteo Verbanck, Matthias Demoulin, Vic Lion en Jayden Vandekerckhove. Begeleiders waren dit jaar: Rik Borremans, Marijke Vannieuwenhuyze en pastoor Nikolaas

Vormelingen Sint-Theresia

Amand Matti, Callebout Seal, Danckaert Orphelia, Demeulenaer Hailey, Denut Warre, De Preter Ana-Lucia, De Preter Myra-Sofie, Deschacht Diewke, Doom Matthias, Du Gardiein Mats, Dumon Lise, Hofmans Hannelore, Klutsch Louise Marie, Legein Mauro, Notteboom Rein, Piquet Joren, Redant Julie, Schaepdrijver Matteo, Seynaeve Lilly, Subedi Samuel, Vandamme Noxx, Vanhaecke Milla, Van Loo Estee, Vanspeybroeck Lori, Van Steelandt Raven