Culinair Solidair op zondag 3 april

Culinair Solidair op zondag 3 april

20 april 2022 Uit Door decaproen@hotmail.com

45 mensen waren present om de solidaire maaltijd na de corona-urgentie weer op te starten. Een aantal mensen had trouwens corona en kon niet komen uit voorzorg. Niet getreurd, want het werd een zalige en gezellige namiddag. Kok Franky en zijn team hadden een smakelijk zoetzuur aperitiefhapje, heerlijke soep en een lekker middagmaal voorzien. De geurige wereldwinkel-koffie of thee maakte het geheel compleet, omkranst met zelfgebakken cake vanwege Raymonda. Tussenin bracht parochieassistent Johan een zelf gemonteerd filmpje over de Broederlijk Delen projecten. Dank aan alle vrijwilligers en ook hen die bereid waren op het laatst uit nood in te springen. De opkuis verliep alvast super vlot dankzij hun medewerking. We zijn blij dat we weer van start konden gaan en zien uit naar volgend jaar.
(priester Nikolaas)