Oprichting PE Galilea Bredene-Vuurtoren

Oprichting PE Galilea Bredene-Vuurtoren

20 januari 2020 Uit Door decaproen@hotmail.com

Op zondag 12 januari beleefden we een hele mooie dag: een viering in de St.-Antoniuskerk met bisschop Lode en een heerlijke receptie in zaal Vuurtoren. We zagen er niets dan blije gezichten en helpende handen. Zo zijn we gestart met een nieuw hoofdstuk in onze nieuwe Pastorale Eenheid. Die eenheid willen we verder voeden en met velen samenwerken en verbonden blijven – om samen hier in onze kerken en in onze gemeenschappen God tot leven te brengen, Hem centraal te plaatsen, Hem samen proberen na te volgen. In Jezus’ spoor willen wij vissers van mensen zijn, zoals de eerste leerlingen aan het meer van Galilea. Laten wij nog meer naar elkaar toegroeien en vooral vreugde uitstralen naar elkaar en naar ieder die bij ons zingeving, vriendschap en geluk zoekt.

Hierbij een fotoreportage van onze mooie dag. Met veel dank aan iedereen die op één of andere manier, zowel voor de kerkdienst als de receptie, zich enorm ingezet hebben. We zijn en blijven bijzonder fier over al onze vrijwilligers, in onze werkgroepen, koren en verenigingen. God zij dank om jullie allen!
Pastoor Dirk

Een bomvolle St.-Antoniuskerk was getuige van een mooie viering (c) Dennis Vercnocke
Het beleidsteam werd door onze bisschop Lode aangesteld. V.l.n.r. Johan, Rudy, Dirk, Jeannot, Rita, Xavier, Marleen en Nikolaas (c) Dennis Vercnocke
De bisschop spreekt zijn zegen uit over het beleidsteam (c) Dennis Vercnocke
De bisschop zegent het volk Gods (c) Dennis Vercnocke
De bisschop maakte met iedereen in de zaal een praatje (c) Dennis Vercnocke

Meer foto’s kunnen bekeken worden via deze link (c) Dennis Vercnocke