Sint-Vincentius Bredene Duinen & Dorp

Sint-Vincentius Bredene Duinen & Dorp

30 september 2019 Uit Door decaproen@hotmail.com

Onze beweging draait op volle toeren. Naast de drie dames, Marie Jeanne, Marie Rose en Jeannot, die sinds jaar en dag bezig zijn, krijgen we nu hulp van drie stoere mannen die ons helpen met het halen en stockeren van ons voedsel. Op de foto’s zie je Geert, Alan en Ivan. Zonder hun hulp zou het ons echt niet lukken om al dat zware werk op ons te nemen. We zijn nu ook aangesloten bij de bovenliggende kring Vincentius Oostende- Bredene. We bedanken eveneens deze mensen, door hun toedoen kunnen we nu nog genieten van het voedsel van de voedselbank Kuurne. Zij verzorgen namelijk het vervoer en wij betalen daar onze bijdrage in. We zijn nog altijd dankbaar wanneer we een gift kunnen krijgen want het vervoer is niet gratis. Geert en Alan gaan tweemaal per week voedsel ophalen in de Proxy Delhaize en één maal brood in Albert Hein. Daarnaast gaan Jeannot en Alan één maal per week naar ’t Groot Verschil in Bredene Dorp en krijgen daar de groenten en fruit mee die niet verkocht werden. Zo zie je maar dat onze mensen verwend worden want naast de droge voeding kunnen ze nog tweemaal per week komen om verse voeding op te halen. We kunnen nog extra hulp gebruiken, indien je je geroepen voelt om ons te komen helpen: je kan ons vinden in de kerk op woensdag- en zaterdagvoormiddag van 10 u tot 12 u.